Trött

Jag är så trött just nu. Därav tystnaden här den sista tiden. Jag släpar mig upp på morgonen, äter frukost och sen sitter jag och halvsover vid köksbordet så då går jag och lägger mig igen. Sover någon timme. Släpar mig upp igen och äter lunch. Halvslumrar på soffan efteråt och det slutar oftast med att jag sover någon timme framför tvn på soffan på eftermiddagen. Sen lyckas jag oftast hålla mig vaken några timmar på kvällen när Christian har slutat jobba men sen stupar jag i säng igen och sover. Förstår inte hur man kan vara så trött. Jag kan liksom inte hålla mig vaken ens om jag försöker göra något.

Jag har haft några sjukvårdsbesök också den här veckan som tagit en del på krafterna att ta mig iväg på. Annars försöker jag klura ut vad tusan det är som gör mig så brutalt trött. För såhär illa brukar det inte vara. Jag misstänker kanske att det är några mediciner som är med och spökar i det hela men det är svårt att avgöra. Borde ju inte bli tröttare av att ha slutat med en medicin kan jag tycka. Men man vet ju aldrig hur kroppen beter sig riktigt. Håller på att trappa ner på en annan för att se om det kan göra skillnad och misstänker biverkningar från en tredje.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och lägga mig och sova en stund igen. Kan knappt hålla ögonen öppna längre.

Mini har börjat hålla mig sällskap vid frukostbordet på morgonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *