Anna-Maria

Namn: Anna-Maria Lundström
Ålder: 34 år
Bor: Uppsala
Familj: Labradoren Mini och sambon Christian
Gör: Sjukskriven musiker, fotograf och fiollärare
Intressen: Musik, fotografering, läsa, handarbete och diverse kreativa saker. 


Jag är en pratglad och positiv tjej på 33 år som är född och uppvuxen i Uppsala. Envis, glad, ganska rastlös och ett yrväder till drömmare beskriver mig som person. 

Musik är min största passion och jag har en kandidatexamen i kammarmusik. Hemma hos mig bor en fiol, en viola, en femsträngad elfiol, tre gitarrer och ett piano. Foto och annat kreativt skapande är något jag brinner för och vill utveckla mer. Jag mår som bäst när jag får vara kreativ. Spela, fota, läsa, skriva, skapa, handarbeta. 

Binjurebarksvikt, endometrios, fibromyalgi, kroniska luftvägsbesvär och en okänd genetisk muskelsjukdom är en del av min vardag. Efter att ha varit lite för envis och kört på för hårt under många års tid utan att lyssna på kroppen har den nu sagt ifrån. Jag försöker nu hitta tillbaka till en fungerande vardag tillsammans med kroppen istället för att kämpa emot den. 

Mitt liv fungerar inte som ”alla andras” men jag har bestämt mig för att ha ett bra liv ändå. Hitta mitt sätt och mina vägar. 

Jag delar numera mina dagar tillsammans med Mini som är en alarmerande assistanshund. Mini är en svart labrador som tycker livet är som allra bäst när hon får komma hem och hitta sina gosedjursgrisar och hoppa i sängen. Hon älskar morötter och att ligga på mina fötter. Pussas är också en favorit och det är superkul när det ringer på dörren.