Första dagen i Göteborg

I lördags tog jag min fiol på axeln, hade packat väskan och hoppade på tåget mot Göteborg. Det var äntligen dags att träffa Annie och Oskar för vårt, numera traditionsenliga, nyårsfirande tillsammans. Jag tänkte att vi kunde kika lite på första dagen där helt enkelt.

När jag kommit fram, kramat på dem båda och lämnat av grejer så gick vi för att äta sushi. Tredje stället vi gick till hade öppet så till slut fick vi i oss en sen lunch. Det var ju en helt vanlig lördag tänkte vi, men mycket hade stängt ändå. Sushi
Vädret var verkligen ingen höjdare. Det både snöade och regnade om vartannat så vi blev både kalla och blöta när vi gick hem. Deras pyttelilla hiss har blivit modernare sedan sist jag var där men den var inte större för det. Tre personer, en fiollåda och en resväska går precis att få plats med om man pusslar, knuffas och kramas lite.

Mysigt när man känner varandra så bra som vi gör. Mindre kul om någon mindre bekant granne skulle dyka upp och vilja åka med. Haha!Snöblöta i en trång hissEfter att ha vilat en stund trotsade vi vädret igen för att handla mat inför kvällen och resten av helgen. Blä för det här slaskvädret! När vi hade laddat upp med mat på Willys och ätit middag fick det vara nog med vettiga saker för dagen. Då hoppade vi i pyjamas, bäddade ner oss i soffan och åt godis, drack te och tittade på Frozen. Så himla bra första dag i Göteborg med fina vänner som jag träffar alldeles för sällan!

Pyjamasparty i soffan Te, godis och film

Sen var det sovdags för att ladda inför nyårsfirandet!

Ett svar på ”Första dagen i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *