Glad valborg!

Idag är det valborg så jag tänkte att vi kunde kika på lite påskfoton. Haha! Eller helt enkelt några foton från påsken och fram till nu. Samtidigt som jag har mått lite bättre och orkat göra lite mer saker så har jag varit så himla trött också. Ja, mer trött än vanligt alltså. Pollenallergi och Sahara-sandvindar (galet att det blåst hit sand ända därifrån!) har gjort sitt till tror jag.
Bättre sent än aldrig, här kommer några foton från den sista tiden!

Påskägg - Amoll.net

Jag fick ett stort påskägg av mamma och pappa!

Stödstrumpor och te - Amoll.net

I påskägget fanns det kvällste och två par stödstrumpor med lite roligare färg än de vanliga beigea som är standard. Tack tack! Verkligen bra påskpresenter!

Påskmat - Amoll.net

Påskafton blev lugn och trevlig, bara jag och föräldrarna. Det var tokigt varmt ute och vi åt sill, räkor och en massa annan god mat.

Påsk-selfie - Amoll.net

På påskdagen borstade jag håret och målade lite mascara på ögonfransarna för då kom halva släkten på påskmiddag. Väldigt trevligt, mycket god mat och jag blev väldigt trött. Haha!

Födelsedagspresenter på påsken - Amoll.net

Eftersom jag var sjuk på min födelsedag och inte firade annat än med mamma och pappa fick jag paket från min moster och morbror! I paketen låg en mysig filt och en fin tunika från Indiska som jag glömt bort att fota. Men paketen var fina! Haha!

Hög med biblioteksböcker - Amoll.net

Efter ett av alla sjukhusbesök i förra veckan tog jag mig till biblioteket för att hämta ut några böcker som jag hade reserverat. Jag har blivit lite smått besatt av att läsa igen. Jag läste massor när jag var yngre men inte mycket alls de sista tio åren. Kom av mig när jag började plugga och sen har jag aldrig kommit igång igen. Sista åren har jag lite saknat hjärncellerna för det också tror jag men det har blivit bättre sedan jag slutade med de där hemska blodtrycksmedicinerna.

Vila på soffan med bok - Amoll.net

Nu hittar jag istället en tillflyktsort i böckernas värld och har den sista månaden läst en hel hög med böcker. Så när jag vilar nu, vilket det behövts mycket av den sista veckan, hittar ni mig oftast såhär. På soffan med näsan i en bok. För tillfället Främlingen av Diana Gabaldon, bokserien som tv-serien Outlander är baserad på. Väldigt bra hittills!

Rosa leopardleggings - Amoll.net

Jag har också kommit fram till att livet blir lite bättre med rosa leopardleggings. Nyshoppade tillsammans med lite andra kläder efter en av de små utflykter som jag faktiskt börjat orka mig ut på igen. Så skönt och kul att komma ut lite mer även om det egentligen inte hör till min favoritsyssla att handla kläder och skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *