Mitt rum, före och efter

Igår var planen att få i ordning mer på mitt rum. Vi bytte ju rum med varann häromdagen, Christian och jag, och efter lunch igår kom mamma för att hjälpa till att fixa i ordning. Det blev en hel del stökande och fixande men nu är det mesta i ordning där inne. Har satt upp gardiner, packat upp massor av flyttlådor och fått ordning på alla noter. Det är såklart en del småsaker kvar att fixa med och några flyttlådor kvar med saker som jag inte riktigt vet var jag ska göra av. Men det mesta är i ordning där inne nu så det känns väldigt skönt.

Före
Efter

Jag vill fixa så det går att hänga upp gitarrerna på väggen ovanför hyllorna. På hyllorna ska fiolen och nyckelharpan få bo så de är lättåtkomliga. Kanske få upp några anslagstavlor också någonstans. Otåligheten i mig vill fixa det på en gång men det är kanske bra att känna in lite hur allt känns först innan vi börjar göra en massa hål i väggarna. Samma med skrivbordet, skulle helst vilja skaffa ett nytt direkt men det är nog bra att ha lite is i magen. Inte min starka sida.

Mini och fisken hjälper till

Mini var med och hjälpte till såklart. Hon hoppade upp på lådorna med fisken i högsta hugg och skulle vara med och titta på allting vi packade upp. Men sen tröttnade hon efter ett tag och tyckte att vi var himla tråkiga som bara höll på att stöka med annat istället för att leka med henne. Tur för henne att pappa kom förbi sen så hon fick lite mer uppmärksamhet.

Christian var ute på äventyr så jag åt middag med föräldrarna innan jag kröp i säng halv nio med kvällsfika och läste. Väldigt skönt med en kväll i lugn och ro. Sen vaknade jag med ett ryck när Mini flög upp ur sängen när Christian kom hem.

24 svar på ”Mitt rum, före och efter

 1. Så bra det blev och så mycket som kom undan. Ibland kan det vara bra att bo in sig ett tag innan man köper nytt men tålamod är inte min starkaste sida 😉 Bra hjälp fick du av såväl två- som fyrbenta!

 2. Så kul med lite förändring! Är också lite dålig på att ha is i magen när man gör om, haha, jag vill gärna göra klart allt nu, nu, nu för att det är så roligt, haha! ^^

  1. Ja, det blir mycket förändring när man flyttar. 😊 Kul att fixa i ordning med allt nytt. Men så himla svårt att ha is i magen. Jag vill helst fixa allt nyss… 😅

 3. Det blev onekligen betydligt bättre där på efter-bilden 😀 Smart att inte perforera väggarna innan du vet precis hur det vill ha det.
  Hjälpredan Mini är ju himla söt, men hade kanske inte så jättestort tålamod 😉

  1. Ja, jag tror att det blir bra sådär. 😊 Tar ju lite tid att känna in hur det nya känns också. Minis hjälp är bra, både larmandet och när hon kommer och ska vara med och hjälpa till att packa upp. 🥰

 4. Såååå skönt att bo in sig och skapa färdiga rum. Att ha gitarrerna på väggen låter super, det tror jag blir jättebra! Är du musiker? 🙂

 5. va skönt när allt är uppackat. Tar ofta sin tid innan man bor in sej
  är ni inte sambor? var sitt rum?
  Åh men lilla gos mini så söt o sitter överallt där

  1. Det är fortfarande några lådor kvar men betydligt mindre nu iaf. 😊 Jo vi är sambos. Men vi har varsitt arbetsrum då båda har jobb och intressen som tar mycket plats. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *