Två sängbord och ännu mer flyttstökande

Det blir mycket fokus på flytt och flyttstökande just nu men det är lite vad mina dagar går ut på för tillfället. Jag hoppar jämfota inombords för varje flyttlåda som blir tömd och uppackad. Igår kom pappa och hämtade nästan 40 tomma flyttlådor för att lämna tillbaka till stadsbudet. Så himla skönt att bli av med! Men vi har fortfarande en stor pelare med lådor som står mellan kök och vardagsrum. Det lär nog dröja innan vi får bort allihopa är jag rädd.

I lördags åkte jag och hämtade ett sängbord som jag lyckats luska rätt på via facebook. Christian hade ett sängbord som passade så bra till sänggaveln men det hade utgått på Ikea. Så jag la upp i lite köp och säljgrupper att vi letade efter ett och fick napp, tro det eller ej. Så nu har vi varsitt likadant nattduksbord. Jag tycker det blev väldigt bra. Det stökiga på min sida och den halvbäddade sängen bjuder jag på.

Igår blev en lite konstig dag. Jag var så himla rastlös och otålig samtidigt som jag var väldigt trött så det blev lite Alfons:ande* när Christian var borta och sen var humöret lite svajigt. Men jag invigde tvättmaskinen och fick lite tvättat och plockade upp några flyttlådor. Nu börjar det bli sånnadär svåra lådor som är kvar. Med sånt som jag inte vet var jag ska göra av grejerna. Vi har också kommit oss för med att lägga upp två byråer till försäljning för att bli av med dem. Den vita verkar gå hur lätt som helst att sälja, förhoppningsvis kommer det en och hämtar den i eftermiddag. Den svartbruna verkar det gå lite sämre med, men jag hoppas att någon ska vilja ha den också så vi blir av med den.

Nu har jag varit ute på morgonpromenad med Mini och ätit frukost. Sitter med kaffet och puffar** nu innan jag har boendestöd kl 10.30. Trots att jag är så morgontrött tycker jag det är skönt när jag lyckas komma upp och igång tidigt. Annars känns det som att halva dagen har försvunnit. Blir bra med boendestöd också och kunna få undan en del saker som har blivit liggandes i form av brev, räkningar och andra admingrejer. Sånnadär småsaker som jag har så svårt att få gjorda.

*Alfons:ande = Från Alfons Åberg. När ”jag ska bara” fixa några saker till, och så blir det oftast för många saker och lite rörigt och stökigt allting.
** Puffar = andningsgymnastik för att hålla luftvägarna i bra skick. Andas in hypertont koksalt i nebulisator och motståndsandas i en pipa för att få bort slem i luftvägarna.

16 svar på ”Två sängbord och ännu mer flyttstökande

  1. Det gör verkligen det! Ja, det har blivit mitt alterego: Fröken Alfons. När jag gör för mycket saker när jag egentligen borde vila men ”ska bara” fixa först…

 1. Va jobbigt att leva i flyttlådor :-/ dom gånger jag har flyttat så har jag pressat mig själv och sambon till att packa upp allt på typ två dagar för att bli av med det. Man blir såklart helt slut men det är skönt att få det gjort haha 🙂 kul att du hittade ett till sängbord, snyggt när det blir samma på båda sidor och liksom ramar in sängen bättre 🙂

  1. Ja, jag har fått ordning på nästan allt mitt så det är skönt. Har några flyttlådor som är kvar och har lite annat pyssel att få ordning på i mitt rum med skrivbord och gitarrhängare och så. Får se när det blir av, hur länge otåligheten lyckas vänta. 😅 Wow, vad bra jobbat att få ordning på allt på två dagar! Önskar att jag hade den orken att göra så. Framförallt med sambons alla saker som fortfarande står ute i vardagsrummet. 🙈

 2. Vad skönt att ni börjar få ordning. Vilken tur ni hade med sängbordet. Det ser jättefint ut.
  Det är så mysigt med ljusslingor. Min dotter säger hela tiden ” kan inte fatta att ni inte har någon ljusslinga ” 🙂
  Vilket bra ord för att uttrycka sig istället för att säga ” jag ska bara ” 🙂
  Ha en fin tisdag 🙂 Kram

  1. Verkligen flyt att hitta sängbordet! 😊 Det är verkligen mysigt med ljusslingor. Alfons har en förmåga att ta över lite ibland för mig så det blir lite överstirrigt. 🙈 Kram!

 3. Meeeh, vilken tur att ni hittade ett likadant! Det ser toppen ut! Jag och min man har bara ett sängbord så alla mina saker ligger på golvet, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *