När det blir lite för tyst…

Det var den tennisbollen…

Ibland blir det lite för tyst från Mini. När hon inte är där jag är och hon inte har kommit och kollat vad jag håller på med på en lång stund. Häromdagen var en sån dag när jag och Christian höll på att fixa med en massa flyttlådor inne på hans rum. Det tycker hon mest blir stökigt så hon var i farten och lekte själv men helt plötsligt blev det tyst. Lite för tyst. När jag gick förbi sovrummet viftade hon på svansen och tittade lite för oskyldigt på mig. När jag kollade vad hon höll på med hittade jag detta. Hon hade massakrerat tennisbollen helt och hållet! Det var den tennisbollen det…

20 svar på ”När det blir lite för tyst…

  1. Ja, som tur är brukar hon ytterst sällan ta något av våra saker. Bara smutsiga strumpor och pappas tofflor som hon brukar sno och då bär hon mest bara runt på dem.

 1. Så fin Mini är. Men nog ser hon lite skyldig ut. Blicken är dock väldigt oskydig. Min dotter har en labrador, ”Curre” som jag är väldigt förtjust i och som är med henne på jobbet som fysioterapeut på ett äldreboende.
  Såg att du bor i Uppsala och det gör min andra dotter så där blir det då och då besök.
  Önskar dig en fin kväll

  1. Visst är hon? 🥰 Men hon kan se väldigt skyldig ut ibland när hon gör hyss. Vad kul att du också har en labrador i närheten. Det är ju så himla mysiga hundar! Kul att du är här i Uppsala en del!😊

  1. Det är nog det enda hon faktiskt haft sönder ordentligt, tennisbollar. Annars är hon väldigt försiktig med både mina och hennes egna saker. 😊 Aj aj, inte bra att få uppsöka veterinär efter att ha ätit underkläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *