En födelsedag med lite födelsedagskalas

Hipp hipp hurra på födelsedagen till mig! Igår var det min födelsedag och jag skulle för första gången på flera år fira med lite kalas. Några saker fastnade på bild och jag tänkte att vi kunde titta på det.

Hej hej, jag hade piffat till mig lite med smink och en klänning. Mirakel kan ske!

Jag fick en hög med paket! Inte så dumt!

Jag gjorde det enkelt för mig och bjöd på frysta bullar, chokladbollar, dammsugare och glass med chokladsås, maränger och strössel. Lite barnkalas över det hela vilket passade mig alldeles utmärkt! BigPack är ju växtbaserat numera så jag var tvungen att pröva den. Den smakade som jag minns den från när jag var liten. Inte så dumt! Mini fick en morot.

Det blev kalas med föräldrarna, moster & morbror, kusin, faster & farbror och ett kusinbarn. Ja, och Christian och Mini då såklart! När alla hade gått igen parkerade vi oss på soffan och var nog lika trötta båda två, Mini och jag.

Jag fick massor av fina blommor. Två orkidéer och en stor bukett med rosor. Väldigt vårigt och fint!

Av min moster fick jag den här snyggingen! Hon brukar ofta ge nåt skojigt och plojigt och den här gången blev det den här tuppen(?) lagom till påsk.

Av föräldrarna fick jag en assiett till (fick sju stycken i julklapp för det fanns inte fler då) och skålar i serien från Marimekko som jag samlar på och fler bestick. Inte så dumt! Kul att ha full uppsättning av allting. Jag gillar verkligen porslinet från Marimekko, tycker det är så kul att det är olika mönster på dem men att de matchar ändå.

Kvällen spenderades i pyjamas på soffan. Vi beställde mat och jag åt röd curry och vi tittade på Let’s Dance. Okej, jag kan ha slumrat mig igenom en del av det liggandes i Christians knä. Skön avslutning på en bra födelsedag.

Idag är jag trött. Så otroligt trött. Har inte fått mycket gjort alls, mest suttit i soffan. Men det får kanske vara en sån dag idag helt enkelt. Christian stökar en del här hemma och fixar inne på sitt rum. Jag har någon förhoppning om att jag ska orka öva mina små pass och göra träningen. Får se om det blir så eller om det blir vilodag idag. Svårt att avgöra om jag ska ge efter och vila eller om jag ska försöka skrapa ihop mig och göra något vettigt.

Hur har er helg varit?

12 svar på ”En födelsedag med lite födelsedagskalas

 1. Sova i mannens knä i soffan är ju det bästa! Stort grattis på födelsedagen, du verkar ha haft ett fint firande. Smink och klänning använder jag bara vid särskilda tillfällen. Vi är kanske lite lika du och jag på den punkten. 🙂

  1. Ja, det är himla mysigt! Tack snälla! Det blev ett bra firande. 😊 Jag har blivit så bekväm av att gå hemma mycket så jag går oftast osminkad och i träningsleggings. 🙈

 2. Stort grattis! Men lite i efterskott. Vad roligt med kalaset och att det blev lyckat. Härliga presenter av olika slag. Marimekkoservisen är så fin och visst är det roligt att samla på något och få det enhetligt.
  Att fylla år tar på krafterna så jag förstår att du slumrade till och kopplade av på kvällen.
  Har haft en bra helg i Torrevieja med lite av varje men mina ryggsmärtor begränsar mig tyvärr stundtals väldigt mycket.
  Önskar dig en bra start på veckan.

  1. Tack snälla! 😊 Det blev ett bra kalas även om det blev ganska enkelt. Visst är den fin? Den passar mig så bra, att olika delar har olika mönster.
   Det tar nog mer på krafterna än jag hade räknat med. 🙈
   Skönt att du haft en bra helg men inte kul att du har ont i ryggen! Hoppas det blir bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *