Vecka 15

Måndag igen och dags för en ny veckoplanering. Det här blir en såndär fullbokad vecka igen. Hej och hå!

Måndag: Veterinärsbesiktning av Mini på eftermiddagen inför årsprovet. Ska till en ny veterinär som ligger bara några kvarter härifrån. Hoppas att Mini inte blir lika orolig som hon oftast blir hos veterinären. Har bokat in en videodate med en kompis på kvällen också för att prata ikapp om livet.

Tisdag: På förmiddagen kommer de troligtvis och gör någon efterbesiktning på lägenheten efter att de hållit på och pålat för huset bredvid som byggs. Jag ska till Mikaelsgården igen på förmiddagen och den här gången ska jag vara med och spela på en andakt där. Min moster fyller år så jag räknar med att följa med föräldrarna dit för att fira henne.

Onsdag: Har läkarbesök på lungmottagningen före lunch. Då får inte Mini följa med så hon får vara hemma med Christian. Ovant att jag ska iväg ensam! På eftermiddagen är det andakt på ett äldreboende som jag ska spela på.

Torsdag: Boendestöd på eftermiddagen och spelmanslag på kvällen som vanligt trots att det är skärtorsdag. Jag tror att Väsen kommer på repet så det blir spännande! Det är konsert tillsammans med dem i maj som spelmanslaget ska vara med och spela på så det är rep inför det.

Fredag: Ledig långfredag som det ser ut nu.

Lördag: Påskmiddag hos mamma och pappa. Det är inte påsk utan att få äta mammas inlagda sill!

Söndag: Påskfirande hos min morbror med släkten. Det blir kul! Var länge sedan det var ordentligt släktkalas nu pga pandemin.

Jag bäddade ner Mini i sängen imorse när hon bestämt låg i vägen när jag skulle bädda.

18 svar på ”Vecka 15

  1. Det blir lite så, antingen har jag nästan ingenting en vecka eller så är det saker varje dag. Hade varit bättre om det spridit ut sig lite mer. Blir trevligt att träffa släkten i påsk. 🙂

 1. Hoppas veterinärbesöket gick bra. Vad söt hon är när du bäddat om henne 🙂
  Låter som du kommer få en riktigt trevlig påsk. Jag kommer också fira med familj och släkt 🙂
  Ha en fin måndag kram

  1. Det gick bra, hon klarade besiktningen utan anmärkning så det var skönt! Visst var hon söt där hon låg under täcket? 🥰 Låter som att du har härliga påskplaner. Kram!

  1. Det gick över förväntan hos veterinären. Jag blev så snopen när jag fick sitta kvar ute i väntrummet. Hon var betydligt lugnare än när vi varit hos den andra veterinären så det var skönt!

 2. Verkar som en välfylld men trevlig vecka. Läste i kommentarerna att det gick fint med Minis besök hos veterinären. Skönt så.
  Hoppas det även för din del blir ett bra besök på lungkliniken. Håller tummarna.

  1. Lite väl välfylld vecka men det blir förhoppningsvis bra ändå. 😊 Ja, det gick bra för Mini. Hon klarade besiktningen utan anmärkning så det var väldigt skönt! Hoppas kunna säga det samma om mig imorgon efter läkarbesöket. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *