En försenad födelsedagspresent

Igår kom det äntligen. Det hemliga paketet som Christian har gått och muttrat över i en vecka. Paketet som nog har krånglat på alla sätt det går för ett paket att krångla.

Såhär fint var det när jag fick det efter att han slagit in det. Han kom med en hel hög ursäkter om att det inte var fint inslaget men jag tycker det var ett himla fint paket. Det är tanken och ansträngningen bakom som räknas!

I paketet låg det här! En polaroidkamera! Jag har drömt om att ha en polaroidkamera sedan jag var liten! Trodde inte det fanns längre. Nu har jag alltså den här kompisen som jag ska utforska och se vad det går att ta för häftiga foton med! Så himla häftigt!

Idag tog jag första fotot för att testa. Självklart blev det på fröken Mini. Tycker det är något väldigt charmigt och mysigt över det operfekta med polaroidfoton.

Nu återstår bara att komma på vad jag ska göra med fotona jag tar. Funderar lite på att hänga upp dem på ett snöre på väggen någonstans. Det gjorde jag när jag bodde i Örebro och fick tummen ur och framkallade en hel hög med mobilfoton.

28 svar på ”En försenad födelsedagspresent

  1. Men oj, vilken fin present!! En sådan hade jag mer än gärna velat ha också, hade inte suttit helt fel när man gör en scrap-book liknande grej till sonen och vill ha lite bilder. 😍

  2. Hallåååååå såååå fint!! Jag hade gråtit en skvätt 🙂 Min man gillar inte att köpa presenter, knappt att få heller. Igår hjälpte jag honom att köpa en cykel, men det innebar egentligen mest att jag swishade honom 5000 kronor, hehe XD

  3. Vilken fin och överraskande present. Förstår att du blev glad. Och säkert kommer du att kunna ordna något med bilderna som du tar och byta efter hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *