En solig promenad och flyttstök

Vi var uppe ganska tidigt idag för att vara lördag så efter frukost tog jag med mig hunden och pojkvännen ut på promenad i det fina vädret. Det var riktigt vårväder ute idag, alldeles stilla och solen värmde. Härligt att det börjar finnas lite hopp om vår nu.

Mini njöt av att få springa fritt och sniffa på allting. Det är livet som liten labrador, att få springa och sniffa.

Vi pausade ett tag på en bänk. Mini blev inte nöjd förrän hon också fick sitta på bänken mellan oss. Lilla fröken som alltid ska vara med.

Hon kan vara den finaste hunden i världen. Men jag kanske är en aning partisk i den frågan… 🙈

Jag kommer sakna att ha nära att gå ut här i Håga när vi flyttat. Det är fina promenadstråk på lagom avstånd från Christian. Men vi hittar förhoppningsvis nya promenadvägar i nya området.

Nu ligger jag på soffan med datorn i knät och Mini vid mina fötter. Christian håller på att flyttstöka och kommer då och då och visar saker han hittar. Lite foton från när han var liten och en massa andra saker som dyker upp. Så mysigt och fint att han kommer och vill dela med sig av sina saker med mig.

Jag blev nästan klar med allt mitt flyttpackande igår med föräldrarnas hjälp. Det är bara lite småsaker kvar att fixa i ordning med nu, annars är allt stort klart. Köket är packat, alla kläder är nerpackade och allt jag äger står staplat i flyttlådor. Jag har flyttat det viktigaste för att mellanlanda hos mina föräldrar fram till flytten går och nu över helgen är jag hos Christian. Så jag bor verkligen i resväskor för tillfället och känner mig lite vilsen och hemlös för stunden. Men det är väldigt skönt att ha bra med marginal och få lite tid nu innan flytten går för att kunna vila ikapp lite. Det behövs verkligen!

2 svar på ”En solig promenad och flyttstök

  1. Ja vad härligt när man får sådana där dagar med lite vårkänsla trots snön. Ser härligt ut. Lycka till med flytten. Själv brukar jag gilla att flytta, konstigt nog. Jag blir liksom uppiggad av miljöombytet och känslan av nystart. Lite konstigt, jag vet. 😆

    1. Ja, det ska verkligen bli härligt med vår nu! Ser fram emot det! 🙂 Tack snälla du! Det ska bli skönt när det värsta flyttstöket är färdigt och vi är på plats. Härligt att höra att du lyckas se det positiva med att flytta. Det gör väl jag också men det är väldigt dubbelt allting samtidigt tycker jag. Och allt stök som blir… Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *