Här ska vi bo!

Idag var det äntligen dags! Dagen för tillträdesmötet. Nu är det klart och lägenheten är vår! Tjohoo så spännande! Vi åkte såklart dit på eftermiddagen för att kolla hur allting ser ut. Jag tänkte att vi kunde kika lite på hur det ser ut i vår nya lägenhet.

Mini och jag passade på att pussas lite i bilen för att fira att papperna var påskrivna, lägenheten köpt på riktigt och att vi var på väg för att hämta nycklarna.

Christian och jag firade lite att allt såhär långt är klart nu! Bara det sista med försäljningen av min lägenhet som är kvar och det blir fixat nästa torsdag. Tjohoo, nu har vi gemensam lägenhet! 😁 (Han var gladare än han ser ut. 😅)

Här är hallen med garderober till vänster.

Det lilla badrummet som nog främst kommer vara gästtoa.

Vårt sovrum med utgång till ena balkongen.

Balkongen från sovrummet i söderläge.

Mitt blivande rum där jag får husera med alla mina instrument och skrivbord och sånt.

Stora badrummet med både tvättmaskin, torktumlare och rejält med skåp uppe till vänster.

Vardagsrummet med utgång till andra balkongen och matplatsen till höger i anslutning till köket.

Köket sett från vardagsrummet. Jag missade att fota köket mer ordentligt. 🙈

Christians arbets- och hobbyrum. Den stora garderoben som står där ska inte vara kvar.

Vi pausade lite på golvet där Mini hade sina hundbäddar. Hon hade fullt upp med att nosa en massa och kolla vart hon hade hamnat. Det var nog bra att ha med några av hennes sängar så hon kände att hon hade en plats där.

Mini hade tumstocken i högsta hugg för att kunna mäta och inspektera.

Nu har Christian åkt hem till sig för att fortsätta packa och jag har parkerat mig på föräldrarnas soffa för att attackvila inför imorgon. Då kommer flyttgubbarna kl 7 på morgonen till min gamla lägenhet så det blir till att gå upp tidigt. Sen blir det full fart hela dagen. Ska bli spännande att få dit möbler och se hur allting blir då. Jag är mest rädd för att vi har alldeles för mycket saker som ska få plats. Ganska galet att det är nu det händer. Det här som vi har väntat så länge på. På torsdag blir vi sambos! 😁💖

25 svar på ”Här ska vi bo!

  1. Stort grattis till lägenheten! Vad fin den ser ut! Kul att bli sambos också! Hur länge har ni varit ihop? (Jag har bara läst här sen idag och bara detta inlägg)

    Vi har också nyss skrivit på för att köpa en lägenhet. Radhus i närheten av där vår son går i skola och nära våra jobb. Det känns stort och bra! Bostadsmarknaden är INTE lätt att komma in på. Men ni kanske redan var inne?

    1. Tack så mycket! 💖Ja, det ska bli jättespännande att bli sambos! Vi har varit ihop i ett år i januari men började träffas typ fyra månader innan det. ☺️Vad spännande att ni köpt radhus! Hoppas det blir bra! Jag har haft bostadsrätt sedan ganska många år så vi var redan inne på marknaden. Men det var en del letande innan vi fick det här.

  2. Å så härligt! Hoppas ni ska trivas. Vi flyttade ihop för cirka fyra år sen till en lägenhet mitt i Uppsala. Det tog ett tag innan allt var på plats… 🙂

    1. Tack så mycket! Det tar ju tid att komma i ordning och vi har båda massor med saker. 🙈😅Hoppas ni trivs bra, härligt att bo mitt i Uppsala. Vi flyttar till norra Luthagen nu. ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *