Mitt i flyttkaoset

Nu är det mitt uppe i flyttkaoset här. Igår gick mitt flyttlass och just nu sitter jag i soffan och pausar lite under tiden flyttgubbarna hämtar det sista av Christians saker. De hade tagit för liten bil idag så de får åka två vändor.

Mini och jag blev upplurade i stora flyttbilen för att kolla på allting av en av flyttgubbarna.
Mini hade fullt upp igår med att hålla koll på mig. Här är efter-larmet-vaktande av matte. 🥰
Tur att de hade den stora bilen igår!

Det blir verkligen fullt här när vi får in alla saker! Men trots att det står lådor överallt och är ett smärre kaos så känner jag ändå ett lugn här. Det känns som att det kommer bli bra bara vi får ordning på allt. 😊

Hela köket är fullt med lådor.
Nånstans där innanför finns ett köksbord.

12 svar på ”Mitt i flyttkaoset

  1. Guuud jag älskar att flytta haha, jag tror alltid att ”Här kommer jag starta nya livet, här kommer jag vara asduktig och genomlycklig!” 😉

    Angående det du skrev hos mig: Det går ju verkligen inte hand i hand. Men det går ju inte, det är väl en del av sjukdomsbilden också. Jag har själv varit sjukskriven för utmattning 2017, så jag är tacksam över att den här förändringen har kommit! Men man kanske måste öva fram den…? Vet inte 😀 Hoppas att du tar hand om dig, visa självmedkänsla när det inte går <3

    1. Nej usch, jag tycker det ska bli så skönt när det värsta flyttstöket är färdigt. 😅 Men jag kan hålla med om känslan att nu startar det nya livet. Det är en härlig känsla! 😊
      Tack snälla, det är svårt att vara snäll mot sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *