Nu är vi sambos!

Tjohoo, nu är vi äntligen sambos! Det känns så himla fint och bra tycker jag. Trots allt kaos med flyttlådor precis överallt så känner jag ett lugn här. Det här är vårt hem nu. 💖

Nyblivna sambos!
Vi firade första kvällen med att beställa mat och dricka alkoholfritt bubbel. Röd curry slår aldrig fel!
Skål!
Mini slog sig till ro ganska bra efter allt stök under dagen. Hon är tröttaste hunden just nu pga allt som händer.
Vi utforskar våra nya kvarter på morgonkissningen.

Igår fick vi hjälp med att packa upp och fixa av min moster och morbror som kom efter lunch. Jag och moster ägnade oss åt att packa upp alla köks- och städgrejer. Så himla skönt att få bort de kartongerna! Det blev stor skillnad och så bra att få det fixat! Christian och min morbror monterade ner en stor garderob som stod i hans rum som mest bara var i vägen och inte passade våra behov. Passande nog vill hans mamma ha den så vi slipper slänga den.

Christians mamma och man kom framåt kvällen. Vi åt mat och funderade lite över hur man kan möblera och fixa här. De kom främst upp från Skåne för att hjälpa till med att köra en del av Christians möbler som vi inte ska ha till hans bror i Örebro så de håller på att fixa med det nu på förmiddagen. Jag ska fortsätta fixa och stöka här men satte mig en stund i soffan med datorn och en kopp kaffe till först.
Så galet att vi äntligen är här nu. Nu bor vi här tillsammans!

22 svar på ”Nu är vi sambos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *