Ett avslut och fortsatt flyttstök

Igår var jag en sista vända till min gamla lägenhet. Det lilla radhuset i stan.
Det känns riktigt konstigt att lämna det. Vi har haft två bra år där, jag och Mini, så det känns vemodigt att lämna. Samtidigt som jag tror och hoppas att vi kommer få det bra i nya lägenheten och med livet som sambos.

Hejdå lilla radhuset!

Tur var väl det, att jag tog en sista vända för att kolla att allting var med. För jag hittade en massa saker i ena hörnskåpet i köket som var missat att packa. Jag har letat efter de sakerna här bland alla flyttlådor men inte hittat det. Trodde det stod gömt långt inne i mitt arbetsrum någonstans men tydligen stod det kvar bortglömt i skåpet.

Nu ska bara städfirman städa där och sen lämnar jag ifrån mig nycklarna på torsdag vid frånträdesmötet. Det ska både bli skönt och jobbigt. Skönt att få allt sånt färdigt så det går att fokusera helt på det nya istället. Få ett avslut på allting.

Fullt fokus när det är jobb!

Idag har Mini fått jobba på förmiddagen när jag var iväg på läkarbesök. Då är det fullt fokus som gäller. Men vi klarade oss utan larm idag! Jag hade tid hos min endometriosläkare och det gick ganska mycket som förväntat. Inga större förändringar och han tog lite prover för att se hur hormonerna ligger nu när jag har slutat med östrogenplåsterna som jag tycker att jag mått konstigt av. Han är bra, även om vi inte alltid kanske har samma åsikt om saker så kan vi diskutera och ha bra samtal kring allting. Det är viktigt när det kommer till läkare tycker jag.

Eftermiddagen ska ägnas åt mer flyttstökande här hemma. Försöka komma i ordning lite mer och min förhoppning är att börja rodda lite med klädförvaring och sånt. Christian stökar med att få ordning på sitt skrivbord och arbetsplats. Viktigt när man jobbar hemifrån!

12 svar på ”Ett avslut och fortsatt flyttstök

  1. Det där med skåpet är en klassiker! Kommer ihåg då svärmor var på väg till BB för att hälsa på första barnbarnet: ”Vi kommer när vi har varit och hämtat det sista i huset, det är bara ett par kassar”. Hehe, de höll på att inte ens få med sig allt som hittades lite här och där. Jag glömde en madrass på en balkong en gång, men annars vet bara de som flyttat in i mina olika boenden vad som blev kvar. Varmt lycka till med det nya livet! Jag gillar nystart.

    1. Oj, ja så mycket saker hade jag ändå inte glömt. Bara ett skåp som var missat. 🙈 Inget så stort som en madrass.
      Tack snälla! Det är skönt med nystart ibland. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *