Vecka 14

Måndag och ny vecka igen. Helgen har mest gått åt till att fixa här hemma och försöka ta det lite lugnt efter den ganska fulla veckan som varit. Christian har varit flitig och fått bort en del av flyttlådorna som stått i vardagsrummet och jag tog tag i de sista lådorna jag hade kvar inne på mitt rum. Skönt att ta tag i den där ångestlådan med en massa saker som behövde gås igenom. Så svårt att veta vad man ska göra av sånnadär udda saker bara som blivit liggandes lite för länge. En del fick helt enkelt slängas.

Sen kom mamma och pappa förbi igår eftermiddag med lite fika. Inte så dumt!

Mini hittade den bästa pinnen på morgonpromenaden igår. Stor och lång och rak! Tänk vad bra den var!

Det är ju ändå ny vecka så jag tänkte att det får bli en veckoplanering igen. Men den här veckan är lite motsatsen till förra veckan. Har inte så mycket inbokat vilket känns väldigt skönt. Det är boendestöd på torsdag eftermiddag och sen spelmanslag på kvällen som jag hoppas ta mig iväg på igen. Sen har jag tid hos min sjukgymnast på fredag eftermiddag. Annars är det tomt som det ser ut nu. Eller ja, jag fyller ju år på lördag också. Planen är att försöka ha något enklare födelsedagsfika på eftermiddagen. Jag är taggad på att pröva den nya växtbaserade BigPack-glassen som de gjort om så jag funderar helt enkelt på att ha glasskalas i flyttröran här. Det behöver ju inte vara så avancerat tänker jag, bara kul att få fira lite igen efter att knappt ha firat alls de senaste åren.

Vi avslutade förra veckan med att söndagsslappa i soffan och titta på galan från i lördags. Den var ganska bra faktiskt. Över förväntan tycker jag. Mini hängde i soffan och var slappare än slappast.

Hur ser din vecka ut?

16 svar på ”Vecka 14

 1. Hittar man en sådan stor och bra pinne så måste ban självklart ta hand om den 😀
  Här blir det jobb måndag till onsdag och sedan så har jag påsklov vilket ska bli väldigt skkönt.

  Ha en bra start på veckan!

 2. Jag hittar inget inlägg om det så finns det kan du bara länka dit men jag är lite intresserad av att veta hur Mini gör när hon alarmerar? Alltså är det att hon skäller eller hur visar hon att något börjar bli fel?<3

  1. Nej, det finns inget eget inlägg om det. Det borde jag lägga upp för det är fler som har frågat om det. Mini förtjänar ju helt klart en bättre presentation! 🥰 Kort förklarat så plockar hon upp en flärp som hänger i hennes halsband och knuffar på mig med den. Ibland gnäller hon lite också men det är inget som hon är tränad till att göra.

 3. Låter som en bra vecka med lagom av åtaganden och aktiviteter. Härligt att se Mini i full fart med sin pinne och lika härligt att se henna slappa. Hon är så fin.
  Vad trevligt det låter med ett glasskalas och roligt att träffa vänner igen.
  Här i Torrevieja har vi egentligen inga planer alls för veckan och mycket beror på vädret.
  Ha det bra!

  1. Ja, den här veckan känns lite mer lagom än förra veckan. Skönt att få några dagar att kunna stöka hemma på. Visst är hon härlig med sina pinnar ute? 😁 Jag tänkte att glasskalas känns lagom avancerat att ordna med. ☺️ Blir främst lite av släkten nu tänkte jag.
   Hoppas ni får härligt väder så det går att vara ute och njuta. Ha det bra!

 4. Skönt med en lugn helg som har gett tid för återhämtning. Hoppas att du får en bra vecka!

  (Sent) Svar: Tack för att du berömde försmaken på aprilsidorna i min bullet journal. Nu finns resultatet publicerat i ett separat inlägg. Kika gärna! Kul att du också har haft en bullet journal. Dela gärna med dig; vad fick dig att börja, fortsätta och senare byta ut din bullet journal mot en personlig kalender? 🙂

  Kram

  1. Väldigt skönt med en lugn helg även om det blev en del stökande hemma också. Tack detsamma!
   Jag började nog för att pröva och se om jag kunde få bättre ordning på livet vilket jag också tycker att jag fick. Men sen blev det nog för mycket jobb med det och jag förväntade mig att det skulle vara så avancerat allting. Nu passar det mig nog bättre med att ha en personlig kalender istället ett tag även om det kliar lite i fingrarna på att fixa med en enklare variant igen. Just nu har jag inte så mycket att hålla rätt på om dagarna så jag har väl inte samma behov av det heller antar jag.
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *