Vecka 13

Ibland kommer jag ihåg att göra en veckoplanering och berätta lite om veckan som kommer. Idag är en sån dag som jag kommer ihåg så jag tänkte att vi tittar lite på veckan som kommer.


Måndag: Just nu är en kille här och mäter upp vår ena balkong som vi ska glasa in. Sen ska jag följa med diakonen på hembesök till en kvinna efter lunch. Efter det blir det fika hos föräldrarna innan jag ska till min sjukgymnast på eftermiddagen. Hoppas orken räcker, har varit lite hängig i helgen.

Tisdag: Jag ska följa med diakonen till Mikaelsgården, ett ställe för hemlösa. Det är första gången så jag vet inte riktigt vad det blir. Tanken är att jag sen ska spela lite där kanske.

Onsdag: Då är det dags för andakt igen på ett äldreboende och jag ska vara med och spela.

Torsdag: Inget boendestöd den här veckan. Spelmanslag på kvällen, kanske kanske att jag kan orka åka dit och vara med den här veckan. Det vore himla kul!

Fredag + helgen: Inget inbokat men hoppas orka och kunna fixa och stöka en del hemma. Det finns ju gott om saker att fixa med fortfarande. Både i mitt rum och i resten av lägenheten. Tänk om det går att få i ordning så mycket att det går att sätta upp gardinerna i köksfönstret?


Det var lite om hur min vecka ser ut. Jag hoppas att orken räcker och kommer tillbaka lite. Jag har legat halvt utslagen i helgen av menskrämpor som lite olägligt dök upp från ingenstans. Så jag har mest hejat på Christian från soffan när han har byggt Ikea-möbler. Hyllor till hans rum och tv-bänk. Flyttade in Kallaxhyllan som vi haft som tv-bänk innan i hörnet i mitt rum. Vi lyckades byta skrivbord med varann igår också så nu har jag fått ett lite större bord och hans tredje(!!) skrivbord blev det lite mindre istället. Det blir nog bra för oss båda. Så himla skönt och bra att få ett lite större skrivbord även om det inte är en permanent lösning det här heller.
Det finns helt klart mycket att fixa och stöka med!

Alldeles nybyggd tv-bänk.
Större skrivbord till mig och stående Kallax-hylla i hörnet.

32 svar på ”Vecka 13

  1. Det blev lite mycket den här veckan. Lyssna på kroppen är något jag helt klart behöver bli bättre på. Har fortfarande inte lärt mig det efter alla år. 🙈 Ha det bra!

 1. Så trevlig vecka du har framför dig! Ja, nu är det ju redan onsdag förstås, men ändå! 🙂
  Håller tummarna för att orken håller i sig och att du kan göra allt du vill!
  Så bra det blev med nya tv-bänken och ditt nya skrivbord!
  Önskar dig en fin dag!

 2. Skönt att du nu är piggare men det tar på krafterna att ha ont. Du har ju en hel del inbokat för veckan men det är ju också roligt när det händer saker. Men du får vara på din vakt så du inte tar på dig för mycket. En svår avvägning.
  Önskar dig en bra vecka.

  1. Ja, det tar verkligen på krafterna att ha ont. Jag lever ju med kronisk värk av olika slag och det tar otroligt mycket energi. Helt klart att det tar på krafterna även om det är roliga saker det mesta. Jag har lätt för att ta på mig för mycket saker. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *