Senaste dagarna i några bilder

Jag tänkte att vi kunde titta lite på några saker jag har gjort de senaste dagarna. Lite livsuppdatering helt enkelt.

I onsdags skulle jag egentligen till min sjukgymnast men han ringde och bokade om mitt på dagen så det blev inget av det. Lite synd, jag hade behövt dit, men det får bli på måndag istället. Jag hade bestämt med mamma att försöka hjälpa henne fixa med hennes mail före så det fick bli en promenad både till och från dem istället. Mailen gick inte att lösa trots en timme med Telias support. Den var under all kritik och tydligen existerar inte någon av deras mailadresser enligt dem trots att det är teliaadresser. Mycket märkligt! På promenaden hem var det såhär fint ute!

I torsdags hade jag sista samtalet med närvårdsteamet som jag varit i kontakt med det senaste halvåret. Man får ett halvår med dem och det har varit väldigt bra. Bra att få lära sig mer om en troligtvis framtida diagnos i väntan på utredning. Jag har fått betydligt mer och bättre förståelse för mig själv och varför jag är som jag är. Tänk om det skulle gå att få utredningen lite närmare i tid än om flera år… Mini var slappaste hunden under tiden jag pratade i telefon och låg på rygg och ålade sig.

Igår övade jag några vändor och Mini var med och hjälpte till. Hon kom med nosen och la hela huvudet i knät på mig. Trodde hon skulle larma men hon ville nog mest bara få vara med. 💖 Mysigaste nosen att klappa på när hon kommer sådär. Svårt att fokusera på övningen då.

Vi fick en hög med platta paket i torsdags som står och väntar på att bli uppackade. Sakta men säkert börjar sakerna flytta sig därifrån nu. Golvskydden är på plats, skrivbordsskivan till ett av Christians skrivbord likaså. Hyllorna till hans rum håller han på att montera as we speak och jag assisterar när det behövs. Tv-bänken får nog vänta till imorgon skulle jag tro. Jag får öva på att tygla otåligheten. Passande nog har jag fått blödningar och mensvärk så det kan förklara att jag varit lite hängigare de senaste dagarna. Känner mig lite ruggig och halvhängig idag. Inte tillräckligt för att jag ska erkänna mig besegrad helt och lägga mig men tillräckligt för att jag inte riktigt lyckas få något vettigt och bra gjort. Frustrerande mellanläge.

Jag har i alla fall satt upp de nya gardinerna i vardagsrumsfönstret. Pianot ska egentligen inte stå där och det är fortfarande en massa lådor som står i vägen för köksfönstret men det var kul att få upp det ena paret med gardiner ändå. Känns lite mer ombonat och hemma med gardiner tycker jag!
Många bäckar små. Sakta men säkert kommer vi att få ordning på allt här hemma.

18 svar på ”Senaste dagarna i några bilder

 1. Flyttbestyr ser jag, både mysigt och ganska jobbigt innan det mesta är på plats. Jag som varken har gubbe eller bil numera upplever flyttar som rätt tärande. Ändå är jag lite av en nomad och har nu efter ett knappt år i min bostad börjat kika mig omkring. Bor så himla bra, men bra kanske kan bli ännu bättre.
  Lycka till med allt!

  1. Ja, vi är mitt uppe i att försöka komma i ordning efter att ha flyttat ihop. Så det är minst sagt en del bestyr att pyssla med. Oj, det låter ambitiöst att flytta igen så snabbt! 🙈 Så är det väl alltid, att det kan finnas nåt som är ännu bättre. 😊 Tack!

 2. Hej Anna-Maria!

  Vilken sötnos till hund du har! 🥰

  Det blev riktigt fint med de nya gardinerna, jag håller med om att det ser mer ombonat ut med gardiner. Helt klart vårfint! 🌷

  Finns det e-postadresser registrerade så går dessa att hitta på Mitt Telia på telia.se. Den som är abonnemangsinnehavare loggar in på på Mitt Telia för att se, och administrera, sina fem stycken e-postadresser.

  Stöter du och din mamma på problem igen är det bara att ni kontaktar oss på nummer 90 200.

  Ha en härlig söndag! 💜

  Med vänlig hälsning
  Sara, Telia

  1. Det är det som är kruxet, att deras mailadresser inte är kopplade till dem på Mitt Telia och enligt de jag pratat med både länge och väl på supporten påstår att det är omöjligt att lösa. Så vi har alltså en fullt fungerande mailadress som inte existerar enligt er och en mailadress som har blivit spärrad av er och inte går att låsa upp pga samma problem.

 3. Visst har ni en hel del att ordna med och det går ju framåt. Ni hinner. Och bra att tänka till hur man vill ha det och sen kanske man också ändrar sig.
  Gardinerna passade jättefint och visst blir det mer ombonat när de kommer upp. Här silar de också fint dagsljuset.
  Mini är så fin och jag förstår att hon är ett viktigt stöd.
  Trevligt att få ta del av din vecka.

  1. Visst är det så, det får ju ta den tid det tar. Ingen brådska egentligen med något av det vi har kvar nu. Det är bara min rastlöshet och otålighet som är svår att tygla emellanåt. 🙈 Mini är verkligen min klippa och en så himla bra hjälp! 🥰 Kul att du vill hänga med på min vecka! 😊

 4. Det tar onekligen sin lilla tid innan allt är på plats men man får beta av en sak i taget.
  En underbar bild på Mini när hon intar ryggläge! Hundar kan konsten att koppla av 😀

  Ha en fin söndagskväll!

  1. Hon alltid vara med när vi håller på med saker. Ska hjälpa till, oftast med en gris eller annat gosedjur i munnen. Så mysigt ändå att hon är så social och vill vara med. 🥰 Ja, det var synd att tiden ställdes in. Nytt försök idag istället!

  1. Hon är bra fin när hon kommer och lägger huvudet i knät sådär. 🥰 Ibland kommer hon hela hunden och ska sitta i knät. Jag borde kanske skriva ett inlägg om kortisolsvikt och hur Mini hjälper mig?

 5. Det händer mycket hos dig … det tar lite tid innan det blir som man vill ha det. 🙂 Roligt att följa dig och se hur det blir! Fina Mini … såå snälla ögon! ♥
  Önskar dig en fin start på veckan!

 6. Härliga bilder på Mini 🙂
  Sakta men säkert kommer grejerna på plats, man måste ha lite tålamod ibland. Fast det är i och för sig inte min starkaste gren…

  Ha en fin start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *